klientudsagn

Claudia 16 år - Overspisning

Jeg opsøgte hypnose for at få hjælp til et problem omkring overspisning.

Allan har gennem hyponose hjulpet mig til nogle redskaber, som jeg med stor succes bruger i dag.

Gennem 3 behandlinger har jeg i trygge omgivelser fået evnen til at takle mit problem.

Bettina 29 år - Angst

Jeg skulle i december 2019 igennem 3 virkelig vigtige eksamner og nøj hvor var jeg voldsomt ramt af eksamensangst. 
Jeg fik en anbefaling om at tag ned til Allan på Vejle Hypnose Klinik med min angst, og ærligt "Ja ja, tænkte jeg, det fis det virker ikke " men nej hvor har jeg måtte æde de ord i mig mange gange efter, for hold nu fast for en oplevelse og kæmpe succes jeg har haft ud af mine 3 besøg hos Allan. Jeg gik fra mavepine og konstant bekymrende hovedpine, til at bestå 3 eksamener, uden så meget som en lille Knud i min mave 🙏 Tusind tak for hjælpen til Allan, og Tak for at virkelig bevise hvor forkert mine fordomme om alternativ behandling har været 🙏
Vi ses helt sikkert igen!
Skulle jeg møde noget som manglede en hjælpende hånd er hvilken som helst art, vil jeg klart anbefale dem at tag en tur for Vejle Hypnose Klinik og få sig en snak med Allan.

Lars - Rygestop.

Jeg har i dag afsluttet 3 ugers tobak afvænning på Vejle Hypnose Klinik. Var selvfølgelig skeptisk den første gang men det kom jeg hurtig over. Jeg har ikke røget siden den første gang jeg var der. Jeg kan varmt anbefale dem. Rigtig behagelig omgivelser rigtig behagelig service. Tak Cecilie for din behagelige måde at være på.

Nicolaj - Stress

Jeg har haft fornøjelsen af at have fået 3 behandlinger af Allan, for at gøre lidt ved min stress. Allerede efter 1.behandling var der mærkbar ændring og her efter alle 3. har det generelt løftet humøret og alt det pres man følte er væk. Det føles lidt som om at man har fået renset et sår i sindet og nu kan det endelig hele ordentlig op.

Allan er et behagelig menneske med stor medmenneskelig indsigt, han har mine varmeste anbefalinger.

Kontakt

Vejle Hypnose Klinik

Vestre Engvej 10 - 1. sal

7100 Vejle​​

Tel: 42830609

Allan@vejle-hypnose.com

CVR-nr: 40684689