Hvad er Hypnose

Er du klar til dykke ned i din underbevidsthed og finde dybden i dig selv?

Med hypnose vil du finde ubevidste ressourcer og skabe de forandringer du ønsker. 

Hypnose er en helt naturlig og samtidig meget behagelig tilstand, hvor du effektivt kan skabe varige og positive forandringer. Under hypnose arbejder vi med underbevidstheden. Dit ubevidste sind er som en fantastisk super computer. Den kender alle løsninger, og du har alle de muligheder og redskaber du har brug for, til at skabe de forandringer du ønsker. Jeg hjælper dig bare med at finde dem frem, så du kan bruge dem her og nu, til at opnå og opleve det du ønsker. 

 

Hvad er hypnose:

Under hypnose kommer du ind i en behagelig, afslappet tilstand - en let trancetilstand. Trance er en helt naturlig tilstand der ligger mellem den vågne og den sovende tilstand. 

Du er i en trancelignende tilstand flere gange dagligt - f.eks. når du kører bil, dagdrømmer, læser en god bog, ser TV eller lige før du falder i søvn.

 

I den afslappede tilstand, kan du opleve en indadvendt, koncentreret opmærksomhed, hvor der er en naturlig adgang til det ubevidste sinds fantastiske ressourcer.

Korttidsterapi

Hypnose åbner mulighed for at arbejde med nuværende og tidligere problemer, på en helt anden måde end i almindelig vågen tilstand, som f.eks. ved almindelig samtaleterapi.

 

Under hypnose undgås det bevidste sinds rutiner, skepsis og modstand mod forandringer.

Samtidig har du gennem underbevidstheden mulighed for at arbejde med årsagen til problemstillingen. 

Behandling med hypnose har derfor et kortvarigt behandlingsforløb - ofte er

1-3 behandlinger nok, men enkelte personer kan have brug for flere, afhængig af problemstillingen.

Kontakt

Vejle Hypnose Klinik

Vestre Engvej 10 - 1. sal

7100 Vejle​​

Tel: 42830609

Allan@vejle-hypnose.com

CVR-nr: 40684689