Nyheder

Her vil jeg holde dig opdateret på hvad der sker af nyheder.

IMG_6008.jpg
NY NY NY - Jeg vil gerne byde Cecilie velkommen

Cecilie er under uddannelse som HYPNOSE TERAPEUT og søger lige nu øve klienter.

derfor tilbyder hun billige sessioner til dig som gerne have hjælp gennem hypnose, Cecilie har allerede haft fantastiske sessioner og du kan rolig glæde dig til at komme i behandling hos denne skønne pige hos Vejle Hypnose Klinik.

Priserne er 500 kr. pr session - tilbud 3 sessioner 1300 kr. 

Ring direkte til Cecilie på 3014 4272 eller skriv til vejle hypnose klinik - vi glæder os til at se dig.

Vejle hypnose klinik starter samarbejde med hypnose sydfyn.
hypnose-terapeut-skolen-logo-e1477240964

Går du rundt med en lille Hypnotisør i maven, har du et ønske om at udvikle dig personligt, eller måske hjælpe andre til at få et bedre liv.

Så kan jeg anbefale at du tager uddannelsen som HypnoseTerapeut, om du ønsker at arbejde som terapeut, i din fritid, deltid eller fuldtid det er helt op til dig. Tryk ind på HYPNOSE TERAPEUT SKOLEN og se hvad der er af muligheder for dig. 

frontpage-200x259.jpg

Nu har du mulighed for at få et dybt og detaljeret indblik i hypnosens verden. En verden af uendelige muligheder, hvor sindets enorme kapacitet udforskes og undersøges. 

Du lærer om, hvordan underbevidstheden arbejder som en super computer, der styrer og kører en række programmer, som har til hensigt at hjælpe dig bedst muligt gennem din hverdag, og sikre din overlevelse i farlige situationer. 

Desuden får du indsigt i, hvordan den helt naturlige tilstand som hypnose i virkeligheden er, kan anvendes til at opnå både større selvforståelse og selvindsigt, men også dybe og varige, positive forandringer. 

Bogen giver dig endvidere får du indblik i hypnotiske teknikker, og terapeutiske metoder og principper. Gennem 35 klientcases, får du desuden et dybdegående kendskab til den praktiske anvendelse af hypnose og hypnoseterapi som redskab til at give slip på psykiske og fysiske problemstillinger og opnå større psykisk og fysisk velvære. Tryk på bogen for at købe den.

Kun 249,-

Kontakt

Vejle Hypnose Klinik

Vestre Engvej 10 - 1. sal

7100 Vejle​​

Tel: 42830609

Allan@vejle-hypnose.com