Underbevistheden - din indre computer

Det ubevidste sind er som en fantastisk supercomputer, hvor ALT hvad du har oplevet - tanker, følelser, billeder mv - er tilgængeligt.

 

Alle har i underbevidstheden en række "programmer" kørende - der er mere eller mindre aktive i løbet af en helt almindelig dag. De fleste af disse programmer, hjælper os på den ene eller den anden måde med forskellige ting i hverdagen. Programmerne gør, at vi på en række områder handler helt naturligt og automatisk - f.eks. når man sætter sig op på cyklen og bare kører afsted uden at skulle tænke over hvordan...

 

Nogle programmer kan være uhensigtsmæssige

- f.eks. når man som ryger har programmet "rygning" kørende.

Eller som studerende har en underbevidst overbevisning om at eksamenssituationen er farlig - Et slags panik, eller måske "spil død" program, der aktiveres i forbindelse med eksamener og lignende.

 

Disse uhensigtsmæssige programmer kan du stoppe!

 

Og i stedet aktivere et nyt og dejligt program, hvor du oplever tingene på en anderledes og mere positiv måde - f.eks. et røgfri program med masser af stolthed, glæde og frihed, hvis det er det du ønsker, eller et eksamensprogram hvor du bare er helt naturligt afslappet og rolig, og gør det du ved du kan.

Kontakt

Vejle Hypnose Klinik

Vestre Engvej 10 - 1. sal

7100 Vejle​​

Tel: 42830609

Allan@vejle-hypnose.com

CVR-nr: 40684689